top of page

 

ACCESS BARS® VOOR KINDEREN 

 

  

Ja! Access Bars® is zeker ook goed voor kinderen! 

 

 In het dagelijks leven vangen kinderen vaak veel spanningen op. Raken overprikkeld en kunnen soms hun eigen rem niet meer vinden. 

Ze uiten zich intens en vol passie. Of ze ervaren druk, hoge verwachtingen en missen vertrouwen in zichzelf, worden boos of trekken zich terug.

 

Een Access Bars® behandeling zorgt ervoor dat kinderen meer ontspannen zijn en tegenslagen beter verwerken. Ze leggen de lat minder hoog voor zichzelf en zijn gemoedelijker in de omgang met anderen.

 

Access Bars® behandeling kan al bij (zeer) jonge kinderen. Ze mogen tijdens de behandeling lekker liggen of zitten en kunnen eventueel tegelijkertijd een filmpje kijken. De behandeling bij jonge kinderen duurt ca. 30 minuten. Bij tieners wat langer (45-60 min). Het effect van de behandeling houdt ca. 3-4 weken aan.

Zo komt je kind beter tot rust en kan het weer heerlijk spelen en ontspannen opgroeien.

 

Ontladen en ontspannen

 

Een Access Bars® behandeling helpt je kind te ontladen en ontspannen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en voelen zich blijer en gelukkiger.

 

Het is net als je kamer opruimen. Alles wat je niet nodig hebt, gooi je weg. Even de stofzuiger erdoor voor alle kleine troepjes en alles voelt een stuk lichter!

 

Herken jij het volgende bij jou kind ? 

 

Je kind beleeft alles intens en raakt makkelijk en snel overprikkeld

Je kind vindt het lastig om zelf tot rust te komen of trekt zich juist terug

 Je kind wordt boos als iets moet of als iets niet lukt?

Is je kind bang of heeft faalangstig?

 Je kind is in de klas heel rustig, maar barst thuis de bom?

 Je kind heeft moeite om zich te concentreren in een groep?

dan is Access Bars® echt een aanrader

 

bottom of page