top of page

Carin Scholtens-Bakkenes


Hoi,

Ik ben Carin een moeder van 3 kinderen en 3 bonus kinderen, parttime werkzaam in de verstandelijkgehandicaptenzorg en mantelzorger van mijn man die dementie heeft. 

Al sinds ik op mijzelf woon interesseerde ik me voor alles wat men toen zweverig noemde. In juni 2019 kwam ik bij ZoMa opleidingen terecht waar ik reiki 1 wilde volgen. Ik ging echter met een aanmelding voor holistisch therapeut de deur uit.

Inmiddels ben ik geslaagd voor deze opleiding en heb ik mogen ervaren dat werken met energieën en het zelfhelend vermogen van de mens helemaal niet zweverig is.

Het is juist het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven en wat er altijd is.


Grip op het leven is een praktijk voor persoonlijke groei, ontspanning & wellness.


We worden allemaal met een unieke blauwdruk geboren. Door de jaren heen krijgen we van onze omgeving en milieu waarin we leven van alles mee waardoor er in onze uniek blauwdruk deukjes en scheurtjes ontstaan. Deze deukjes en scheurtjes zorgen voor ongemakken en blokkades in ons lichaam in ons verdere leven.

Tijdens al mijn behandelingen leg ik liefdevol een verbinding tussen jou innerlijke en wat er buiten om je heen gebeurt. Hierdoor ontstaat er meer rust, balans, bewustwording en kom je terug in je eigen kracht. 

Alle antwoorden op vragen die je hebt zitten in jezelf en ik wil je graag helpen dit te ontdekken.

Ik zie jou als mens in zijn geheel en leg verbanden tussen fysieke, mentale, emotionele, energetisch en spirituele klachten.

Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar een specifieke klacht zoals in de reguliere gezondheidzorg, maar naar jou kijk in zijn/haar totaliteit.

Ik werk tijdens mijn behandelingen met de universele energie van wat er om ons heen hangt en deze komt daar waar het voor jou het hardst nodig is. 

Door mijn intuïtie en helder wetende gaven weet ik waar de oorsprong van jouw klacht ligt en gaan we hier samen mee aan de slag. 

Hierdoor ontstaat er weer ruimte om nieuwe keuzes en plannen te maken en ontwikkel je persoonlijke groei!

Methodieken die ik hierbij inzet zijn onder andere reiki, acces bars, acces bodyprosessen, aromatherapie, schaalwandelen, familieopstellingen, innerlijk kind werk, loslaattechnieken, visualisaties en meditaties.

Wanneer je meer grip leert krijgen op wie je bent en wat maakt dat je op bepaalde manieren reageert, leer je hoe je meer grip krijgt op je eigen leven.

Als je goed naar jezelf kunt en durft te kijken en luisteren ontwikkel je je intuïtie en weet je steeds beter je grenzen, wat je wilt en hoe je het wilt aan te geven en meer Grip op het leven te krijgen.

bottom of page