top of page

 

Wat  klanten  over mij zeggen

Mieke 

Carin is een warme en erg liefdevolle vrouw met enorm wat kennis op zak. Ik vind dat ze uitblinkt als het gaat om essentiële oliën, waar ze mij een hele fijne en passionele behandeling van heeft gegeven. Ik raad Carin aan vanwege haar passie, liefde en sterke energie.

Leontien 

Positief: Professionaliteit

Heerlijke aromatouch massage / reiki

behandeling gehad van lieve Carin.

Ze is Lief , betrokken, professioneel

en raakt diepe lagen aan in het heling proces.

Het was zeer ontspannend samen met de heerlijke oliën die ze gebruikt.

Je komt helemaal tot rust

terwijl er ook nog eens aan je processen wordt gewerkt.

Een echte aanrader 🙏🏼

Claudia 

Positief: Kwaliteit

Carin heeft veel kennis van DoTerra geuren en laat ze bij je tot leven komen. Genieten van een heerlijke geur beleving doe je toch echt bij Carin.

Anja 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Carin heeft me ontvangen in een warme omgeving net zo warm als ze zelf is. Ze weet je onmiddellijk op het gemak te stellen en aan te voelen waar je de behandeling nodig hebt.

Op een respectvolle manier verteld ze wat ze tegen komt bij je en wat ze doet. De combinatie van haar technieken en de oliën maken dat ze een unieke behandeling geeft. Als herboren stap ik daarna de wereld weer in. Dankjewel Carin ❤

Chantal 

Positief: Professionaliteit

Fantastisch! Sinds juli bij grip op het leven en ik voel me een ander mens....super!! Hele relaxte sfeer, Gevarieerd aanbod. Geweldige intake, heel professioneel, echte aanrader!!

 

 Karin 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Carin is meedenkend, vriendelijk en behulpzaam. Ze leeft zich in in je situatie en zoekt naar oplossingen binnen haar mogelijkheden. Zo heeft ze mij geholpen na een bijtincident in m'n gezicht door een hond. 2 hele lelijke littekens in mijn gezicht. Dankzij de hulp van Carin is er nauwelijks nog iets van te zien. Ik ben haar eeuwig dankbaar hiervoor.

Martin 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Door mijn dementie heb ik veel druk in mijn hoofd. Grip op het leven geeft mij regelmatig een access bars behandeling in combinatie met de essentiële oliën en reiki die Carin intuïtief inzet. De behandeling is erg ontspannend en geeft mij rust in mijn hoofd. Carin is professioneel en heeft een lief en zacht karakter. Ze laat mensen in hun waarde en iedereen is altijd welkom. 

Grada 

Een super ervaring met de aromatouch behandeling en de holistische sessie met Carin. Carin is professioneel, zorgzaam en vakkundig. De behandeling heeft mij geholpen weer terug te komen in mijn eigen kracht.

bottom of page