top of page

  Waarvoor kun je bij mij terecht 

Hieronder kun je zien welke technieken ik in kan zetten om je weer grip op het leven te geven.

Introductie gesprek voor zorginstellingen over werken met essentiële oliën en andere complementaire zorg  € 42,35 per uur exclusief reiskosten. 

Reiki behandeling   

                

€ 59,95 per behandeling          

Volgens de Chinese filosofie is deze universele energie de onmisbare levenskracht die in alle levende wezens aanwezig is. Reiki gebruikt deze universele energie vooral om het netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden.

Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan en door middel van handoplegging zal de universele levensenergie gaan stromen, waardoor je in de eerste plaats een diepe ontspanning zult ervaren. Pijnklachten zullen verminderen, je zult je als herboren voelen na een Reikibehandeling. Reiki stroomt precies naar die gebieden, die het het meest nodig hebben. Ik maak tijdens mijn behandeling gebruik van essentiële oliën.

​​Aromatouch massage                 

€ 59,95 per behandeling. 

Tijdens de massage werk ik met 8 verschillende essentiële oliën langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling adviseren we bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Met de kracht van etherische oliën komt uw lichaam in diepe ontspanning en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam in gang gezet. 

Coaching persoonlijke ontwikkeling vanuit holistisch oogpunt.

Prijs: Intake € 45,- (Gesprek + kleine reiki behandeling)

Prijs: € 69,95 per sessie.

Prijs: 4 sessies € 275,00 

Spreek je in één keer 4 sessies af krijg je het geld van de intake terug.

Het coaching traject is op maat gemaakt en samen gaan we op zoek naar wat je nodig hebt om weer grip op je leven te krijgen. Het kan zijn dat we daar een aantal andere diensten die ik aanbied bij ga gebruiken. Na het intake gesprek geef ik je een indicatie van wat er evt. nodig is. 

Access Bars 

€ 64,95 per behandeling volwassenen

€ 44,95 per behandeling 12 t/m 17 jr.

€ 32,50 per behandeling kinderen tot 12 jr.

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.  Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen.


Warmwaterkussen Massage 

€ ​69,95 per behandeling. 

Het is absoluut een aanrader voor iedereen.

Zeer geschikt bij mensen die last hebben van hun nek, bij fybromyalgie, bij gewrichtsklachten, bij rugklachten, stress, stijve/pijnlijke spieren, maar ook voor wanneer je zwanger bent.

Tijdens deze bijzondere massagevorm lig je op je rug op een kussen gevuld met warm water. Het zacht wiegende effect van het kussen en het geluid van kabbelend water verdiepen de ontspanning. 

Ik gebruik bij deze massage een basis massageolie waar ik essentiële oliën aan toe voeg. Je krijgt zelf de keuze uit een aantal oliën om zo je gepersonaliseerde massage olie te maken die je na afloop ook mee naar huis krijgt. 


Acces Body processen / cellulaire memorie

 64,95 per behandeling volwassenen

€ 44,95 per behandeling 12 t/m 17 jr

€ 32,50 per behandeling kinderen tot 12

Acces body processes zijn behandelingen waarbij de energieën in het lichaam geactiveerd worden om het lichaam te helpen veranderen. Het is een proces dat gegeven wordt middels aanrakingen van het lichaam. Bij andere processen wordt de energie in het lichaam gevolgd naar waar dat het meeste nodig is. Zoals bijv. bij cellulaire memorie

Workshop Essentiële Oliën  prijs op aanvraaag

Zou jij meer gemoedrust, focus, energie, ondersteuning op lichamelijk of emotioneel vlak willen ervaren voor jezelf, je gezin of een cliënt / bewoner in een zorginstelling? En er achter willen komen of en welke essentiële oliën jou daarbij kunnen ondersteunen? Dan is deze workshop voor jou de ideale manier om daar achter te komen. 


Alle diensten kunnen ook in zorginstellingen geleverd worden. 

de kosten hiervan zijn op aanvraag. 


Neem gerust contact met me op via het contactformulier of bel 0622935371

bgImage

 Maak nu een afspraak 

bottom of page